Silly Goose

“Eco Drukwerk – Illustrator”

Duurzaam moederdag cadeau drukwerk kaarten cadeaupapier

Bedrijfsnaam: Silly Goose

>> E-mail: info@sillygoose.nl

>> Website: www.sillygoose.nl

>> WhatsApp: 06 38 01 40 01

Silly Goose doet zaken met bedrijven en particulieren

Asha, vormgever

"IK HAAL MIJN PLEZIER VOORAL UIT HET ILLUSTREREN EN VORMGEVEN"

In 2015 heb ik de grafische opleiding van het Cibap in Zwolle afgerond.
Sindsdien werk ik in opdracht en heb ook veel plezier in eigen producten illustreren en vormgeven. Zoals bijvoorbeeld wenskaarten en geboortekaartjes, maar ik ontwerp ook graag verschillende designs voor cadeaupapier.

Ik laat zo veel mogelijk drukken op PaperWise. Deze onderneming zet landbouwafval om in papier en karton. Voor mijn kaartjes en cadeaupapier zijn dus geen bomen gekapt! Mijn favoriet is de ongebleekte variant omdat dit nog milieuvriendelijker is. Bovendien ziet het er super mooi uit. De illustraties krijgen namelijk meer diepte en een natuurlijke uitstraling. Dat komt door de zacht bruine kleur en de vezels.

De milieu impact van PaperWise ligt 47% lager dan dat van papier van bomen. Bovendien ook 29% lager dan van gerecycled papier.

Mijn kaarten worden verkocht bij verschillende winkels en deze verkooppunten breiden steeds verder uit. Verder zijn mijn ontwerpen ook online te koop.

Ik nodig je van harte uit om mijn webshop te bekijken. Als je vragen hebt, stuur dan even een berichtje.

Focus-Tags van Asha, Illustrator

Om je te inspireren deelt Asha hier voorbeelden van door haar genomen duurzame stappen.

Grondstoffen

Ik koop zo veel mogelijk tweedehands en hergebruik waar ik kan.

Voedsel

Sinds januari hebben we een moestuin. Hier hopen we veel eigen voedsel te verbouwen.

Milieu

Ik scheid mijn afval en neem ook regelmatig afval van een ander mee.

Focus-Tags van Silly Goose illustraties

Grondstoffen

Mijn illustraties druk ik op PaperWise papier. Dit wordt gemaakt van landbouwafval.

Vragen? Stel ze gerust!