Hartelijk dank voor je beslissing om je in te schrijven als Inspirator!
Samen zullen we stappen zetten op De Duurzame Kaart,
en jouw bijdrage zal ongetwijfeld een waardevolle toevoeging zijn
aan ons netwerk van bevlogen ondernemers.
We kijken ernaar uit om samen te werken aan een duurzamere toekomst!

  Contact gegevens

  Je bedrijfsgrootte

  ZZPMKB

  Hoe heb je ons gevonden?

  GoogleZakenrelatieFamilieKennissenAdvertentieSocial MediaAnders

  Heb je een vraag?

  Geef 3 voorbeelden

  Deel 3 voorbeelden uit je persoonlijke leven die illustreren hoe je duurzaamheid integreert in je dagelijkse routine, bedoelt om bezoekers te inspireren.*

   

  De Duurzame Kaart

  Partner

  Slechts 0,43 cent per dag!

  Wat krijg je:

  Je plek op de kaart

  Uitgebreide presentatiepagina in huisstijl

  Ranking verhogende linken

  Een eigen contactformulier

  Sociale media deel en volg knoppen

  De bijdrage voor dit alles is slechts 0,43 cent per dag! Je ontvangt vooruit, per jaar een factuur en we vragen een éénmalige inschrijfvergoeding van 32 euro.

  Zodra je bedrijf is geaccepteerd, word je direct officieel Inspirator van De Duurzame Kaart. Je ontvangt van ons een informatiemail met het deelnemerslogo, de factuur en de webmaster gaat direct aan de slag met jouw pagina!

  Duurzaam netwerk: 7 Redenen

  Je wilt partner worden omdat:

  1. Je een ondernemer bent die voldoening vindt in het verkleinen van je footprint en je wilt anderen inspireren om hetzelfde te doen.
  2. Je wilt meewerken mee aan de missie om mensen aan te moedigen om duurzamer te leven.
  3. Je wilt samenwerken met gelijkgestemde, duurzame ondernemers omdat dat mogelijkheden biedt voor netwerken, kennisuitwisseling en het aangaan van nieuwe zakelijke relaties.
  4. Je het fijn vindt als iemand reclame maakt voor je producten in De Duurzame Webshop en je op maat gemaakte pagina, in je eigen huisstijl.
  5. Dit dé plek is om je bedrijf op de kaart te zetten. Onze doelgroep zoekt eerlijke informatie van iemand met verstand van zaken. Toon je expertise in jouw vakgebied.
  6. De Duurzame Kaart consumenten en ondernemers met verschillende interesses en achtergronden verbindt, die allemaal streven naar een duurzamere levensstijl.
  7. Last, maar zeker niet least: samenwerken je zichtbaarheid vergroot bij je doelgroep, die niet specifiek op zoek was naar jou.

  Extra voordelen:

  • Meerdere externe linken die de ranking van je website verhogen bij zoekmachines.
  • Bereik van jouw doelgroep via De Duurzame Kaart.
  • Toename van sociale media volgers dankzij de aanwezige volgknoppen.
  • Professionele opmaak van je presentatiepagina door onze webmaster: in je eigen huisstijl, met SEO.
  • Bekendmaking van de deelname van je onderneming aan het platform.

  De uitgebreide presentatie pagina is ook ideaal voor (startende) ondernemers die geen eigen website hebben of de rompslomp daarvan niet willen.

   

  Eigen presentatie pagina + linken

  Duurzaam Partnerpakket Luxe presentatie pagina. Backlinks nodig seo MMENR

  Een uitgebreide pagina, waar jouw focus op duurzaamheid helemaal tot zijn recht komt. Links zorgen voor extra traffic naar je website en verhogen de ranking in de zoekmachines.

  Promotie voor je onderneming

  Duurzaam Partnerpakket De Luxe reclame in netwerken: MMENR gaat nieuwe klanten werven

  Hoe handig is dat: ik promoot De Duurzame Kaart en je onderneming via verschillende netwerken, on- en offline. Je hoeft er zelf niets voor te doen!

  Extra mogelijkheden

  Partnerpakket blog, advertentie aanbieding rendement De Duurzame Kaart

  Bovendien kun je ook vacatures, advertenties én een aanbieding door mij laten plaatsen. Dit betekent nóg meer externe linken, betere ranking, kansen en naamsbekendheid.

  Om 3 redenen. Het uitgangspunt is dat de samenwerking de partners zo weinig mogelijk tijd kost.

  Daarnaast vinden de meeste ondernemers het werk op een website helemaal niet fijn, dus dat neem ik graag uit handen. Het is mijn vak dat ik met veel plezier uitvoer. De Duurzame Kaart is een onderdeel van Spectra Studio Works ❯

  En als laatste: ik kies voor een eenduidige uitstraling op de hele website en daarom richt ik e.e.a. voor je in. En redigeren, een nieuw programma leren, pagina’s opmaken en de SEO verzorgen kost jou alleen maar tijd.

  Alleen het aantal mensen dat geïnspireerd raakt is relevant voor De Duurzame Kaart.
  De Duurzame Kaart is geen reclamebureau, maar een verbinder en inspiratieplatform.

  De Duurzame Kaart is als een groep duurzame ondernemers die gezamenlijk een plein (website) huren op een grote algemene beurs (internet). Iedere ondernemer heeft een eigen stand (presentatiepagina) en gezamenlijk geven ze miniworkshops (blogs) in het midden van het plein.
  Ik ben aangenomen om alles in goede banen te leiden. Ik zorg dat het plein er netjes uitziet, huur de stands voor jullie en richt die in je huisstijl in zodat je herkenbaar bent. Verder zorg ik voor promotie rondom onze beursdeelname, beantwoord vragen van mensen bij de ingang, wijs ze de weg naar een blog of ondernemer…

  Je betaald omdat het onderhouden van de website en thema’s bedenken en ontwerpen voor sociale media en contacten leggen en vragen beantwoorden gewoon erg veel tijd kost.

  Partners zien De Duurzame Kaart als een gezamenlijk project om mensen in beweging brengen. De Duurzame Kaart is sowieso een beetje van jou zodra je presentatiepagina online gaat. Je bent dus van harte uitgenodigd om mee te denken! Dat kan bijvoorbeeld in de gesloten LinkedIn groep.

  Als mensen inspireren om duurzamer te leven jouw passie is, is partner worden van De Duurzame Kaart goed voor je branding.

  Duurzame ondernemers die belangeloos op één platform mensen inspireren, laten zien dat ze verder denken dan alleen hun eigen onderneming. Ze willen de wereld veranderen. Ze doen wat ze prediken. Het zijn pioniers die over hun bedrijf-ego durven stappen ‘for the greater good’.

  Behalve dat je het inschrijfformulier invult, helemaal niets! Lekker toch? Alle informatie die ik nodig heb haal ik van je website en sociale media, jij hoeft dus niets te doen. Maar je kunt natuurlijk ook tot op de letter aangeven wat erop moet komen. Het is jouw pagina, dus jij beslist.

  Behalve de tekst, helemaal niets! Zo heb jij tijd om dingen te doen waar jij goed in bent.

  Ik verwerk je tekst in een mooie opmaak en zorg voor bijpassende foto’s en zorg dat de tekst foutloos is en goed gevonden wordt door Google.

  Maar je kunt natuurlijk ook tot op de letter aangeven wat erop moet komen en zelf afbeeldingen zoeken. Het is jouw blog, dus jij beslist.

  In ieder blog staan linken naar je presentatiepagina, sociale media en eventuele andere media.

  Nee, je mag niet alles schrijven. Sowieso geen denigrerende, seksistische, racistische en respectloze taal. In het algemeen kun je zeggen dat er geen blogs komen die zorgen voor verdeling i.p.v. voor inspiratie.
  En ja, ik bepaal in dit geval of daar sprake van is.

  Verder is, in overleg, eigenlijk alles mogelijk.

  Het kan voorkomen dat het voor de zoekmachine handiger is om de tekst iets te veranderen. Dit gaat natuurlijk altijd in overleg met de schrijver.

  Kom maar op, ik zit er klaar voor.

  Uitgebreide info staat hier ❯
  In het kort: Geef 3 voorbeelden van dingen die je doet om je voetafdruk te verkleinen of iets anders wat je doet om de wereld mooier maken.
  Je kunt kiezen uit deze thema’s: Arbeidsmarkt, Armoede, Biodiversiteit, Dierenwelzijn, Eerlijk zaken doen, Energie en klimaat, Grondstoffen, Leefbaarheid, Milieu, Mensenrechten, SDG’s, Productieprocessen, Voedsel.

  Dat is niet mogelijk. Alleen partners bloggen en adverteren op De Duurzame Kaart.