Ontdek de kracht van organisch samenwerken

Duurzame ondernemers creëeren samen een inspiratieplatform

Ben jij van nature een duurzame ondernemer?
Wil je meer exposure genereren voor jouw duurzame bedrijf en
tegelijkertijd bezoekers inspireren met jouw ervaring?
Ben je geïnteresseerd in organisch samenwerken in een duurzaam netwerk?
Voor slechts 0,43 cent per dag krijg je op ons platform de kans om je profiel te versterken
en je boodschap te delen met je doelgroep.

Exposure voor duurzame ondernemers duurzaam netwerk

Via De Duurzame Kaart toch gevonden
Optimaliseer je online aanwezigheid met een pagina in jouw huisstijl die gepromoot wordt. Met één gedeeld inspiratieplatform vergroot je de kans dat jouw content wordt ontdekt door milieubewuste mensen die niet specifiek op zoek waren naar jou. Hier maakt een potentiële klant kennis met jouw bedrijf!

Hier kan een bezoeker je presentatiepagina vinden, maar ook direct doorlinken naar blogs die door jou als ondernemer zijn geschreven. En naar je website én naar je sociale media, én je vacatures én je aanbiedingen …

duurzaam netwerk kruisbestuiving vakmensen bloggen duurzaam leven

Profiteer van samenwerken.
Maak gebruik van synergie door samen te werken. Door je bij ons aan te sluiten, krijg je de kans om de voordelen van samenwerking maximaal te benutten.

Doe jij ook mee?
Alle bedrijven die zich aanmelden worden getoetst middels een aantal vragen.

Samenwerken
Werk samen met mede-Inspirators! Duurzame ondernemers met diverse vaardigheden, en deel expertise en ervaringen.

Branding onderscheiden merk versterken duurzaam netwerk

Pagina in huisstijl
Voor slechts 0,43 cent per dag maximaliseer je de impact van de invloed van jouw inzet voor duurzaamheid, met onder andere een op maat gemaakte pagina op deze site. Dit versterkt jouw merkidentiteit omdat de pagina perfect aansluit bij jouw huisstijl.

Zowel de door jouw geschreven blogs als de toegevoegde links genereren extra verkeer naar jouw sociale media en website, waarbij hoogwaardige backlinks de rangorde in zoekmachines versterken.

Samenwerken in een duurzaam Netwerk

De bijdrage voor dit alles is slechts 0,43 cent per dag! Je ontvangt vooruit, per jaar een factuur en we vragen een eenmalige inschrijfvergoeding van 32 euro.

Zodra je bedrijf is geaccepteerd, word je direct officieel Inspirator van De Duurzame Kaart. Je ontvangt van ons een informatiemail met het deelnemerslogo, de factuur en de webmaster gaat direct aan de slag met jouw pagina!

De Duurzame Kaart streeft ernaar om waardevolle content te bieden die de kennis van onze bezoekers vergroot en hen helpt bij het nemen van duurzame beslissingen. Wij plaatsen daarom geen reclame-blogs.

Duurzaam netwerk: 7 Redenen

Je wilt partner worden omdat:

 1. Je een ondernemer bent die voldoening vindt in het verkleinen van je footprint en je wilt anderen inspireren om hetzelfde te doen.
 2. Je wilt meewerken mee aan de missie om mensen aan te moedigen om duurzamer te leven.
 3. Je wilt samenwerken met gelijkgestemde, duurzame ondernemers omdat dat mogelijkheden biedt voor netwerken, kennisuitwisseling en het aangaan van nieuwe zakelijke relaties.
 4. Je het fijn vindt als iemand reclame maakt voor je producten in De Duurzame Webshop en je op maat gemaakte pagina, in je eigen huisstijl.
 5. Dit dé plek is om je bedrijf op de kaart te zetten. Onze doelgroep zoekt eerlijke informatie van iemand met verstand van zaken. Toon je expertise in jouw vakgebied.
 6. De Duurzame Kaart consumenten en ondernemers met verschillende interesses en achtergronden verbindt, die allemaal streven naar een duurzamere levensstijl.
 7. Last, maar zeker niet least: samenwerken je zichtbaarheid vergroot bij je doelgroep, die niet specifiek op zoek was naar jou.

Extra voordelen:

 • Meerdere externe linken die de ranking van je website verhogen bij zoekmachines.
 • Bereik van jouw doelgroep via De Duurzame Kaart.
 • Toename van sociale media volgers dankzij de aanwezige volgknoppen.
 • Professionele opmaak van je presentatiepagina door onze webmaster: in je eigen huisstijl, met goede SEO.
 • De uitgebreide presentatie pagina is ook ideaal voor (startende) ondernemers die geen eigen website en/of webshop hebben en de rompslomp daarvan ook niet willen. Op De Duurzame Kaart wordt het voor je gedaan!
 • Bekendmaking van de deelname van je onderneming aan het platform.