Ontdek De Duurzame Kaart community

Kennis en ervaring delen over duurzamer leven.

Praten over duurzamer leven community

De plek waar we vragen, kennis en ervaring over duurzamer leven delen.

De Duurzame Kaart Community welkom

In dit forum staan onder andere de huisregels, de Klets-kamer voor dagelijkse kletspraatjes en stel jezelf hier even voor. Aangenaam!

De Duurzame Kaart Community mensen

Begin een discussie over alles wat met mensen te maken heeft. Onderwerpen die bijvoorbeeld linken aan armoede of mensenrechten. Bijvoorbeeld: “Hoe leven jullie duurzaam met weinig inkomen?”, maar ook over kleding, make-up en kinderen.  Je kunt hier ook spullen ruilen en gratis weggeven!

De Duurzame Kaart Community voedsel

Voor iedereen die bijvoorbeeld vragen heeft over zelf duurzaam voedsel kweken of informatie wil delen over het opstarten van een voedselbos. Je kunt er zaden ruilen en recepten delen of tips die voedselverspilling tegengaan.

De Duurzame Kaart Community vervoer

Stel vragen en deel tips en ervaringen over duurzame energie en vervoer. Een vraag bijvoorbeeld over wie ervaring heeft met een pedelec of misschien heb je zelf een warmtepomp geïnstalleerd en wil je je werkwijze delen. En; wie weet vind je mensen met wie je kunt carpoolen!

De Duurzame Kaart Community milieu

Alles over het milieu. Van ideeën voor meer biodiversiteit in een tuin tot vragen over duurzaam bouwen of wonen. Misschien zoek je alternatieven voor plastic op je werk of heb je een goede ervaring opgedaan bij een duurzame vakantieadres dat je wilt delen.

Positiviteit & Inspiratie

Welkom bij de Huiskamer, de perfecte plek voor gelijkgestemden om samen kennis en ervaringen over duurzaam leven te delen. Jouw aanwezigheid maakt hier het verschil. We nodigen je van harte uit om je te registreren en actief deel te nemen aan deze inspirerende omgeving.

De Huiskamer straalt een positieve sfeer uit en biedt een gezellige ruimte om inzichten en ideeën te delen. Of je nu specifieke vragen hebt over duurzaam leven, jouw eigen ervaringen wilt delen, of gewoon wilt genieten van de inspiratie die deze ruimte biedt; jouw betrokkenheid draagt bij aan de levendigheid. Door je te registreren, maak je deel uit van dit nieuwe avontuur en draag je bij aan de groei van onze Huiskamer.

Schrijf je nu in en ontdek direct de positieve en inspirerende Huiskamer waar iedereen zich thuis voelt. We kijken uit naar jouw bijdragen en verwelkomen je van harte! 🌿

Zo doe jij ook mee

Antwoord je met ‘Ja’ op de volgende 3 vragen?

  • Wil je inspireren en geïnspireerd worden in jouw zoektocht naar een duurzamer leven?
  • Vind jij het belangrijk om onze geleende aarde een stukje groener te maken?
  • Wil jij deel uitmaken van een groep mensen met een soortgelijk doel?

          Dan is dit de juiste plek voor jou!

Samen bouwen aan een inspirerende plek

  • Een gezellige plek met leerzame ervaringen over duurzaam leven
  • Toegangkelijk en positief
  • Een comfort zone voor gelijkgestemden

Duurzame comfort zone

De Huiskamer is een gesloten groep. Log even in zodat je de forums kunt zien, kunt reageren en een nieuw onderwerp kunt starten.

Registreer je hier,

Log in en maak direct kennis met mensen die ook duurzamer willen leven!

Met gelijkgestemden bouwen aan een inspirerende plek

Ken jij iemand die zich hier ook thuis zal voelen?

Deel deze pagina

Samen op weg met De Duurzame Kaart

De Toekomst Behoort Aan Hen Die Vandaag De Mogelijkheden Zien.

Duurzame tips in je mailbox

Schrijf je ook in en ontvang inspirerende informatie waar je echt iets aan hebt.