Duurzaam Cadeau Pakket De Duurzame Kaart

Duurzaam Cadeau Pakket

Happy met Vintage

Focus-Tags: Mensen, Milieu, Energie

Geen tijd voor kringloopwinkels? Maak kennis met het Duurzaam Cadeau Pakket!

Is het volgende herkenbaar voor je?
“Ik wil wel meer tweedehands kopen, maar ik kom er niet aan toe om kringloopwinkels te bezoeken.”
Een soortgelijke reactie krijg ik namelijk wel eens als ik met iemand praat over tweedehands spullen kopen.

Zo sprak ik een paar weken terug een goede kennis die haar moeder een duurzaam cadeau wilde geven voor haar verjaardag. Moeders wilde namelijk ‘tweedehands decoratie’ voor een bepaalde hoek in de kamer. Kennis wist wat ze ongeveer wilde kopen, maar had door werkzaamheden eigenlijk geen tijd om te zoeken. Ze twijfelde of ze, online, toch maar iets nieuws zou kopen.

Cadeau voor jezelf, cadeau voor Moeder Aarde
In een vlaag van help-anderen-verduurzamen zei ik: “Dan zoek ik wel voor jou!” Zo kwam ik op het idee voor het Duurzaam Cadeau pakket.
Want terwijl ik aan het zoeken was bedacht ik dat ik dan ook wel wat extra vintage sets kon combineren. Lang verhaal kort: ik heb dus een aantal Duurzame Cadeau Pakketten in de webshop gezet die het kopen van tweedehands decoratie gemakkelijk maken 🥳

Vintage Moederdag cadeau of een cadeau aan jezelf

Met Moederdag in het vooruitzicht heb ik verschillende cadeausets samengesteld, super cute. Voor iedere moeder een eigen stijl! Overigens mag je natuurlijk ook een Duurzaam Cadeau Pakket voor jezelf of voor een vriendin kopen 😉

Je vindt de unieke cadeaupakketten bij de GiftBoxen. En misschien wel het leukste is: een Duurzaam Cadeau Pakket voor jezelf is ook een cadeau voor Moeder Aarde! #LetSustainable💗

Snel je eigen, unieke sfeer in huis!

Je huis persoonlijker maken

Een modern wit nieuwbouw huis gezellig maken

Je wilt je huis het liefst persoonlijk inrichten, maar het is best lastig een echt persoonlijke sfeer te creëeren met spulletjes die iedereen koopt bij dezelfde winkels. Hoe kun je dan wel je huis gezellig maken?
Daar heb ik wat op bedacht!

Ga voor tweedehands

Ik ga je overtuigen om voor tweedehands te gaan. Om je een idee te geven hoe mooi antiek, vintage en tweedehands je persoonlijke stijl in elk soort huis aanvult, heb ik een aantal sets samengesteld.

Een kant en klare decoratieset die in één keer een unieke, persoonlijke sfeer in je kamer creëert. Dát scheelt een hoop tijd! Overigens bespaar je ook verzendkosten door een complete set in één keer te bestellen en bovendien hoeft er minder vaak een bestelauto te rijden. 4x duurzaam in één pakket 💪🏼

Vintage weerspiegelt je stijl

Vintage geeft stijl, vintage maakt je happy! Vintage decoraties maken van je huis een thuis.

Dat komt omdat je met vintage vrij unieke stukken in huis haalt. Bovendien zie je dat het ‘geleefd’ heeft, het heeft geschiedenis en karakter gekregen.

Dát maakt het ook zo heerlijk om straks het Duurzaam Cadeau Pakket thuis uit te pakken. Zodra je het ziet, voel je al dat het goed is. Perfect voor op die ene plek! Ik zou het super leuk vinden als je me er een foto van stuurt!

Moeder Aarde & ik wensen je oogstrelend plezier.

Hoe duurzaam is zo’n pakket?

Ik probeer het geheel zo duurzaam mogelijk te houden van verkoper tot jou. Dat doe ik zo:

  • Alles in je Duurzaam Cadeau Pakket is tweedehands.
  • In je Duurzaam Cadeau Pakket krijg je een bedank-kaartje van groeipapier. Leg er een laagje aarde over, zorg dat het 10 dagen vochtig blijft en de zaden groeien uit tot bijenvoer! #LetSustainable💗
  • Het kaartje is geschreven met biologisch afbreekbare inkt.
  • De stempel is gemaakt van duurzaam hout en het stempelkussen van gerecycled plastic.
  • Met m’n tweedehands fiets of met m’n door zonnepanelen opgeladen tweedehands auto rij ik naar de verkoper van je toekomstige vintage decoratie.
  • Na je bestelling, pak ik het zorgvuldig in, met hergebruikt vulmateriaal, kranten en dozen, door familie en vrienden bewaard.
  • Omdat het een complete set is, hoeft er maar één keer een bestelwagen te rijden.

Heb je tips om het nóg duurzamer te doen, dan hoor ik dat natuurljk graag.